Јелена Томашевић и Иван Босиљчић венчали су се крајем августа 2011. године у Горњем Милановцу, а годину дана касније као круна велике љубави на свет је дошла неодољива девојчица Нина.

Брачни партнери одувек су се трудили да Нини обезбеде жељену приватност, па су фотографије девојчице у јавности права реткост. 

Ипак, певачица није одолела па је на Инстаграму поделила фотографију захваљујући којој смо приметили да је ћерка Јелене Томашевић и Ивана Босиљчића израсла у прелепу девојку што родитељима задаје слатке муке. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Јелена више стрепи за њу, дефинитивно! Ми смо стварно имали среће да имамо питом однос са дететом. Нема потребе за стрепњом, обично кажем Јелени. Нина сада креће у шести разред. Има добро друштво у школи. Прија јој систем, фолклор, музичка школа. Допада ми се што она воли да се враћа свом граду, ето и сада после мора... јако се радује свему - испричао је Иван у емисији "Премијера Викенд Специјал".

Јеленину и Иванову ћерку осим исконске лепоте и лепог васпитања красе и бројни таленти, а глумац истиче да ће приликом одабира професије Нина имати његову пуну подршку. 

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

 

- Ако смо издржали да је не исфорсирамо на фолклор, него пустили да сама то изабере, онда стварно нема потребе било шта радити на ту тему. Изразито је талентована и за глуму и за певање, и ми ћемо је наравно подржати у свему - закључио је глумац са великим поносом. 

БОНУС ВИДЕО: