Како медији наводе, Дарко Лазић је због вожње без возачке дозволе завршио у полицији. Службеници су га пронашли испред ресторана где су он и Каћа организовали гала славље.

Лазић је у среду на својој свадби возио аутомобил од невероватних 320.000 евра, ишао по младу од Брестача до Угриноваца, а потом и до свечане сале у Печинцима, иако у Србији има забрану управљањем возилом.

У том тренутку, Дарко је звао некога телефоном и викао, а потом је отишао са службеницима у полицијску станицу, где је дао изјаву поводом вожње без возачке дозволе, преноси "Курир".

- Није истина да сам ухапшен, код куће сам. Ево једем, доручкујем. Не знам докле више да сам ухапшен? Свадба ми је. Моји другари из Пећинаца су турирали аутомобилом, па је онда дошла полиција како би видела шта се дешава - поручио је Лазић за "Блиц", наводећи да није одведен у полицију.

Наиме, Певач Дарко Лазић, само неколико сати након свадбе, осуђен је на новчану казну од 190.000 динара и 10 месеци забране управљања возилом, сазнаје "Блиц". Ова одлука није правоснажна.

Фото: АТА имагес

 

 

Дарко Лазић је подсетимо доживео саобраћајну незгоду на деоници ауто-пута кроз Београд седам дана пред заказано венчање.

Наиме, саобраћајка се догодила када се певач колима сударио са комбијем. Након тога, Дарко је саслушан код судије за прекршаје.

Лазићу је одузета возачка дозвола због казнених поена, а има забрану вожње од 24.2.2023. до 24.2.2024. године. Уместо српске дозволе Лазић користи важећу дозволу издату у Чешкој.

Међутим, њему је тада израчена забрану управљања возилом, те не сме да управља категоријом возила, за које му је и изречена забрана, без обзира чију дозволу има.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".