Бојан Маровић је неко ко је ово лето провео више радно него одмарајући се и управо то га је довело до тога да само сат и по времена пре великог концерта у Петровцу заврши у Хитној помоћи.

Фото: Зоран Јовановић Мачак

 

Певачу је нагло позлило и срушио се на генералној проби. Његови музичари су брзо реаговали, па су певача одмах одвезли до болнице.

- Све је у реду. Могао сам и лошије проћи. Стигао ме је умор, јер ми је ово лето баш крцато. Скоро да сам константно или на бини или у аутомобилу. Али сада сам ок. Захваљујући лекарима, успео сам да одрадим концерт и овом приликом им се морам захвалити. Није ништа страшно, само морам да одморим, тако да нема места за бригу и панику - рекао је певач.

Фото: АТА имагес

 

Бојана су лекари саветовали да откаже концерт, али је он то одбио. Изашао је на бину, а многобројна публика, која је те вечери била на концерту, није могла предпоставити каква драма се са Маровићем одиграла само сат и по раније.

На препоруку лекара, Бојан је узео неколико слободних дана, а већ ових дана га чека повратак у Србију, где ће наставити рад у студију на новим песмама, којима ће публику обрадовати ове јесени, а затим концерти у Броцину, Македонији и Црној Гори.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".