Ана Николић доживела је још један емотивни пад. Када је помислила да је пронашла своју срећу покрај човека који јој се представљао као "богослов" и њен велики фан, тада је открила његово право лице: 

- Дотични господин јој се представио као теолог (или богослов, прим. аут.), али и као неко ко годинама прати њену каријеру. Он иначе редовно долази у манастир Раковицу, за који је и она посебно везана. Ана се с њим одмах повезала по тој "духовној" линији. У том тренутку је психички била баш лоше, а он јој је посветио пажњу, што је њој јако пријало. Разменили су бројеве и остали у контакту. Почели су учестало да се виђају и да воде дуге разговоре. Ана му је отворила душу и коначно је мислила да јој почиње лепши и мирнији период у животу, након свих скандала које је нанизала у претходном периоду. Причао јој је да се заљубио у њу као никад у животу, да их је сам Бог спојио и да жели да заједно проведу остатак живота. Ана му је поверовала и баш се заљубила. Ником није причала о њему у почетку, али је, кад су га неки од њих упознали, свима био сумњив. Једна њена другарица се ипак распитала о њему ко је и шта је, па је Ани показала његове поруке другим женама из којих је јасно да ју је преварио и да је све време паралелно био у још једној вези. Ту се баш много разочарала, пала је у очајање. Плакала је сатима, а зато је била и тако сетна кад је певала тужне баладе на рођендану једног пријатеља. Из освете, она је објавила на свом Инстаграму њихове заједничке фотографије, те свима открила да ју је преварио - завршава извор.

Ана се неколико пута оглашавала поводом краја ове везе, па тако и данас видео снимком  на ком је она, а у позадини се чују речи "Била си храбра, победила си".

 

 

- Опростите ми моју ружну прошлост. Сви грешимо... Али ја немам конкуренцију. Ја сам се заљубила у фана. То сам ја. Фана који фантастично лаже... Злоупотребљава моју простодушност.... и искреност као стил живота. Наравоученије... Немам. Ево опет идем у први разред. Емотивна будала која верује у људе, љубав, част... Имам наравоученије, у ствари: "Девојке не будите као ја" - написала је разочарана певачица, па касније додала:

- Шта рећи? Чекам да направе таблету за "селективно губљење памћења"... Васкрсење мртвих и живот будућег века. Амин. А господин са слике је завршио "богословију". Тако каже. Али свашта је он причао. Ја се осећам потпуно исправном, јер сам била верна и лојална некоме ко то није био. Наравно да се осећам издано, повређено, глупо, јадно и бедно само зато што верујем. Зато што ја кажем баш оно што мислим и то и урадим без изузетка. Данас је то "невероватно", да не идем даље у бизарност појединаца који су ме сврстали у групу "нарко-конзумената", јер не могу да схвате да неко увек и без изузетка каже шта мисли. Тај неко сам ја. Кнез Мишкин - Ана Николић Ђурић - написала је разочарана певачица.

 

БОНУС ВИДЕО: