Катарина је одлучила да на свом Инстаграм профилу пратиоцима открије детаљ припрема са венчања. Како се види на фотографији, одлучили су се за беле цветове и детаље, а прича се да ће свадба бити традиционална, а организоваће се у певачевом крају. 

Лазић је рођен у Брестачу. Оно што је било многима необично, то је да ће се пар венчати средом и усред поста. Овим поводом огласили су се из храма Светог апостола Гаврила у Брестачу, где ће се Лазић и венчати.

 

- Истина је, Дарко ће се у среду венчати у нашој цркви у Брестачу. Он је када је заказивао дошао и питао, међутим морао је званични проткол да се испоштује и пише се владики - који је одобрио венчање. Спремаће се посна трпеза - тврде из цркве.

- Има изузетака током године када су венчања посним данима, тачније у среду и петак у питању. Певачи много раде викендом, па верујем да никако није могао да нађе неки други дан - додали су из храма.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/katarinalazic_24

 

Према писању медија, Катарина и Дарко нису штедели за свадбу. Спекулише се да ће се возити у луксузном аутомобилу, односно  ламборџинију чија је вредност милион евра.

БОНУС ВИДЕО: