Наиме, видно разочарана, Ана Николић обратила се пратиоцима на Инстаграму, те их посаветовала да не буду као она, "што на ум то на друм", те написала да ју је њен изабраник, који јој се представио као богослов, повредио.

Певачица је у свом елаборату себе упоредила са јунаком Фјодора Достојевског из романа "Идиот", кнезом Мишкиним (самим "Идиотом", јунаком, који је једно говорио, мислио и радио, за разлику од свих осталих и због тога између осталог, био другачији).

- Шта рећи...? Чекам да направе таблету за "селективно губљење памћења"... Васкрсење мртвих и живот будућег века амин. А господин са слике је завршио "богословију". Тако каже. Али свашта је он причао. Ја се осећам потпуно исправном, јер сам била верна и лојална некоме ко то није био. Наравно да се осећам издано, повређено, глупо, јадно и бедно само зато што верујем. Зато што ја кажем баш оно што мислим и то и урадим без изузетка. Данас је то "невероватно" да не идем даље у бизарност појединаца који су ме сврстали у групу "нарко-конзумената", јер не могу да схвате да неко увек и без изузетка каже шта мисли. Тај неко сам ја. Кнез Мишкин-Ана Николић Ђурић - написала је она.

Подестимо, Ана Николић претходно се огласила на Инстаграму и написала да се заљубила у фана.

- Опростите ми моју ружну прошлост. Сви грешимо... Али ја немам конкуренцију. Ја сам се заљубила у фана. То сам ја. Фана који фантастично лаже... Злоупотребљава моју простодушност ....и искреност као стил живота. Наравоученије... Немам. Ево опет идем у први разред. Емотивна будала која верује у људе, љубав,част... Имам наравоученије у ствари "Девојке не будите као ја" - написала је Ана на Инстаграму.

БОНУС ВИДЕО: