Спекулисало се да Анабела покреће нови бизнис, она се сада осврнула на то, али и на ћерку Луну Ђогани и унуку Миу Миљковић.

Анабела је открила да помаже другарици, али да постоји могућност да и сама покрене бизнис.

- Још увек размишљам шта би то могло да буде. Чекам да ми се слегне, да видим шта бих и како бих. Искрено, још увек не знам ни шта би то било, да ли неки салон или тако нешто - каже Анабела.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

С обзиром на то да каже да нема наступе као раније због коронавируса, сасвим је логично да размишља о великим променама у животу. Међутим, није се препустила чувању унуке Мие коју јој је подарила у јуну ћерка Луна Ђогани, а за то има и разлог.

- Уживам са њом, Миа је стварно преслатка и расте из дана у дан. Не видим себе као њену дадиљу. Моја бака је мене врло радо чувала, тако да сам наследила ту љубав и тај ген од ње. Имам модел испред себе и желим да будем баш таква. Миа има дадиљу, а ја сам бака. Наравно, кад год њима треба, ја ћу бити ту да је причувам и пазим на њу - закључила је Анабела.

Фото: АТА имагес

 

Како се о њеном приватном животу често спекулише, Анабела је открила какав је тренутно њен однос са Андрејем Атијасом, с обзиром на то да су се најпре развели пре две године, али су после ипак својој љубави решили да дају још једну шансу.

- Све је добро између нас, лепо се слажемо, љубав цвета - каже певачица кроз смех и открива да ли у њиховој кући има правила да је онај ко доноси новац доминантнији:

- Нема тога, ми смо пре свега стари, добри пријатељи, па код нас тога нема. Све је једнако, увек се договарамо о свему. Разумемо се, па самим тим не може ни да буде проблема - каже Анабела.

 

(24седам)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".