Како је девојчица довољно порасла да може комотно да путује, популарни пар одлучио је да ускоро оде на прву даљу дестинацију са новим чланом породице, и то у Дубаи.

Млада мама не крије да је пресрећна откако је на свет донела ћерку и да ју је мајчинство потпуно променило, те да јој, када је у питању наследница ништа није тешко. С обзиром на то да летос нису могли да путују јер је Миа била јако мала, па су само обишли Марков родни Брус, сада су одлучили да себи дају одушка и оду на мало даљу дестинацију. Како извор близак Куриру сазнаје. Луна и Марко Миљковић су већ неко време размишљали да отпутују у иностранство, односно на море са бебом, па су се најпре консултовали са педијатром да ли је то препоручљиво. Када су добили зелено светло, контактирали су агенцију и уплатили аранжман и то за Дубаи, у другој половини новембра.

Миа ће до тада ући у пети месец и већ је поприлично "лакша за сарадњу", не буди се толико често ноћу, а и генерално је поприлично мирна и добра беба, каже саговорник. Зато родитељи не сумњају да им овај пут неће представљати велики напор, а велика им је жеља да виде како ће девојчица реаовати на море, песак и плажу.

Олакшавајућа околност је што ће породица Миљковић одсести у луксузном хотелу где ће им све бити припремљено и сервирано, па неће морати да брину ни о чему другом, осим да уживају у чарима летовалишта. У Дубаију је сада идеално време и температуре се крећу до 30 степени, што су одлични услови за малу децу, јер није претопло. Иначе, осим егзотичних плажи, у оквиру хотелског комплекса има и других садржаја, а Луна и Марко су изричито захтевали да има и базен за малишане и других погодности за децу свих узраста.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Ђоганијева и Марко су постали родитељи мале Мие средином јуна, а тренутно раде на реновирању и опремању стана на Бежанијској коси. Они ће ускоро са наследницом да се преселе у већи и комфорнији стан, али некретнину на Новом Београду у којој сада живе не планирају да продају.

(Курир)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".