Као део породице Ђогани, Нина Ђогани је, и поред младих година, била увучена у свет ријалитија, те су њени профили на друштвеним мрежама били преплављени коментарима везаним за све оно што се на имању у Шимановцима дешавало са њеном сестром Луном, оцем Гагијем, мајком Анабелом, рођаком Адамом и другима.

- Временом сам заволела јавни живот, иако то раније није био случај. Када сам, пре неколико година, рекла да не волим јавни живот, то је било под утицајем свега онога што се издешавало је су чланови моје породице били у "Задрузи". Био је то лош период, али сада је то у прошлости, а ја гледам само напред - истакла је Нина у емисији "Ћао свима са Емилијом Милојевић".
 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/nina_djoganii

 

 

 

- Постоји разлог због ког су све те неке ствари у прошлости. Касније сам заволела јавни живот, али до тога је дошло тек када су сви чланови моје породице изашли из ријалитија. Сада волим да се снимам. Својевремено сам и ја добила понуду да уђем у ријалити, али нећу рећи који. Наравно да сам одбила ту понуду јер сматрам да сам премлада за то. Али, није реч само о младости него и о томе што сам видела шта се заправо дешава у ријалитију, као и да то више није формат какви су некада били ријалити шоу-програми. Потребна ти је веома јака психа јер је то велика психолошка игра - додала је Ђоганијева.- Када сам видела како су моји изашли из ријалитија, донела сам одлуку да не желим да имам било какве везе са свим тим. Мени људи и данас пишу: "Иста си као Луна! И ти ћеш ући у ријалити!". Какве везе има што смо нас две сестре?! То не значи да ћу и ја ићи у ријалити. То је била њена одлука, а моје одлуке су моје. Ја немам никакве везе са "Задругом" или било којим другим ријалитијем. Ако некад одлучим да уђем, и тада ће то бити само моја ствар. Никад не реци никад, али заиста не желим да уђем у ријалити - закључила је Нина.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".