Драматична промена у његовом животу догодила се 1962. године у време Вијетнамског рата. Човек се једног дана пробудио и више није могао да заспи.

Познати јутјубер, Дру Бински, посетио је Нгока пре неколико месеци и направио интервју с њим. Он је желео да сазна како фармер проводи своје време.

- Путовао сам до малог села на југу Вијетнама како бих га пронашао, провео ноћ с њим, видео да ли спава - објаснио је.

Фото: Јутјуб принтскрин/Drew Binsky

 

Фармер је нагласио да не зна узрок вишедеценијске несанице. Тврди да је одлазио код лекара, али да они немају објашњење, преноси ЛадБајбл.

С времена на време, Нгок попије мало више пиринчаног вина како би “искључио” мозак. Деси се да задрема сат-два али то је то.

Он сваке ноћи легне у кревет, али сан једноставно не долази на очи. И док други спавају, проводи време у раду и прављењу вина.

Нгок је у интервјуу позвао људе да му помогну уколико мисле да имају решење. Јутјубер сматра да је његово стање можда последица шока који је доживео у време Вијетнамског рата.

Покренула се лавина коментара на ову тему где су људи покушавали да установе шта се то дешава са овим човеком а један од њих је написао:

- Фасцинантно је како он може нормално да функционише без сна. Чак и ако спава неколико минута или два сата, то свакако није довољно за нормалну одраслу особу. Ваше тело би било малаксало и осећали би константне вртоглавице. То је невероватно и тужно у исто време. Можда сте у праву, рат га је учинио оваквим, а чињеница да још увек не жели да каже зашто је веома срцепарајућа. Ко зна шта је сиротан доживео, он заслужује да чврсто спава и одмара посебно у његовим годинама - закључује овај човек.

Други додаје: - Измерено сатима будног човека, овај човек је најстарији човек који је икада живео. Проживео је више живота од било кога на свету.

БОНУС ВИДЕО: