Она је доживела "откровење" и коначно јој је синуло да су мајка и отац "имали животе пре ње и изгледали тако срећно". Корисница "ТикТока" Кејси је поставила снимак од 35 секунди, који приказује њену старију сестру док седи и јеца над видео снимком на којем мама и тата изговарају судбоносно "да".

- Гледамо венчање наших родитеља, а она плаче - објаснила је на почетку објаве, која је прикупила више од 3,5 милиона прегледа.

- Били су тако лепи, били су тако млади и заљубљени - говори њена сестра у сузама док камера прелази са телевизора на кауч.

- И онда смо се десиле ми - нашалила се Кејси.

- А ми смо их уништиле - сложила се њена сестра с рукама преко лица.

- Сада морају да се баве узнемиреном децом са инвалидитетом.

Кејси је касније додала да је аутистична и да њена сестра пати од дијабетеса типа 1.

- О Боже! Имали су животе пре нас, изгледају тако срећно.

Објава је добила више од 3.200 коментара, а људи су се смејали због видеа и реакције девојака. Многи су покушавали да увере сестре да нису "упропастиле" своје родитеље.

- Емпатија је лепа, али као родитељ, могу да вас уверим да их нисте упропастиле. Долазак наше деце дао нам је наше најбоље животе - гласио је један коментар.

Фото: Профимедиа

 

У низу накнадних објава, Кејси је објаснила да су њихови родитељи у браку скоро три деценије и да су још увек веома заљубљени. Кејси је потом окренула камеру на своје родитеље и поставила им низ питања о њиховом браку и родитељству.

- Наш брак је сјајан - рекла је њихова мама у снимку, инсистирајући да су њихови животи апсолутно бољи због ћерки.

- Не бих то мењао ни за шта. Волим да сам тата девојчицама - сложио се њихов отац.

Додала је да су њихови родитељи гледали оригинални видео и сматрали да је веома смешан, али није снимила њихову реакцију.

- Они воле што су наши родитељи. Само сам била емотивна и драматична.

БОНУС ВИДЕО: