- Ушла сам у ријалити као клинка. Нисам знала ни шта ћу ја тамо да радим, али су ми представили да је то све шала и зезање, а мени је тај ријалити деловао као "Велики брат". Али, како сам ушла у џунглу, међу хијене, схватила сам да је живот чудо - рекла је Луна и истакла да обичним људима који нису искусили ријалити, не може ни да објасни како заправо функционише мозак у затвореном простору.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Нисам могла да се суздржим, имала сам осећај као да сам на другој планети, нисам имала осећај где сам, шта сам, како се осећам, да ли неком радим лоше. Ја сам била као мува без главе, која се ето заљубила и слушала своје срце - истакла је Луна у емисији "Звезде Гранда Специјал" и признала да је била у лошем психичком стању након учешћа у првом ријалитију, да се плашила да изађе на улицу.

На питање водитеља да ли ју је Слоба уништио као жену, одговорила је:

- Сад уништио, то ми је прегруба реч. Нећу да кажем да сам била уништена, али да, била сам јако лоше, нећу да говорим да је то он урадио, нити да је заслужан за то, сама сам то себи урадила. Желим да ставим тачку на ту причу. Да, било ми је лоше, себи сам у том тренутку покварила живот, не само себи, већ и својим ближњима, нарушила сам њихово здравље, њихова осећања, послове, због тога ми је било највише жао. Али из свега тога сам нешто научила и сматрам да на то искуство треба тако и да гледам. Не желим више да се враћам назад.

Подсетимо, Луна је касније отпочела везу са Марком Миљковићем, за ког се и удала, и са којим је у јуну ове године добила ћерку Миу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".