Дарко Лазић коначно стаје на луди камен са Катарином, а свадба је заказана за крај августа. Они су прошле недеље правили заједничко момачко и девојачко вече па су се лудо провели, чак је будућа млада за певача организовала и стриптизете што је било за све изненађење.

Међутим, неколико дана пред свадбу, Дарко је имао озбиљно предавање од мајке Бранке која мисли на будућност својих унука. Она Каћу обожава и сматра да позитивно утиче на њеног сина, али ипак не зна шта сутра носи те инсистира да певач потпише предбрачни уговор како би се у случају развода осигурао.

 


"Бранка стварно воли Каћу, њих две се супер слажу, али она је жена искусна и зна да свашта може да се промени преко ноћи. Ипак, Дарко има двоје деце и треба да мисли на њихову будућност, зато му је мајка рекла да са Каћом потпише предбрачни уговор, да све што је пре ње стекао она у случају развода не може да му узме. Да обезбеди себе са те стране јер једини наследници свега могу да буду његова ћерка и син. Дарко се наљутио на Бранку, али са друге стране зна да је у праву. Иако он верује да ће са Каћом остати до краја живота, њему ипак то нико не може да гарантује. Бранка му је објаснила да треба да потпишу уговор те да је сигурна да се Каћа неће увредити када јој то предложи. Рекла му је да у предбрачни уговор стави и то да све што заједно буду стекли током брака Каћа и он у случају развода треба да деле, а да све што је до сада стекао она на то нема права", прича комшиница из Брестача.

 


"Дарко ће да послуша мајку и мислим да је Каћи већ саопштио то. Њу не занима његов новац јер и сама зарађује добро, има свој бренд, ради као фитнес инструкторка и има довољно. Бранки је и то што Каћа потписује предбрачни уговор знак да стварно воли њеног сина. Иначе, за весеље је спремно све и сви једва чекамо", завршава извор.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".