Мајка Андреане Чекић, Соња Пралица већ месецима ужива на сунчаној Флориди са својим партнером Амером Ченгићем Ченгом, а данас има велики разлог за славље због чега се и јавно обратила својим пратиоцима на Инстаграму.

Наиме, Андреани је данас рођендан што је разнежило њену мајку која је удаљена неколико хиљада километара од ње и којој је уз заједничку слику упутила емотивну честитику.

Наиме, Андреани је данас рођендан што је разнежило њену мајку која је удаљена неколико хиљада километара од ње и којој је уз заједничку слику упутила емотивну честитику.

 


- Љубав се зовеш ти, срећа се зовеш ти, радост се зове, ти мој понос, мој ваздух који дишем се зове ти. Срећан ти рођендан, да ми увек будеш срећна и насмејана, јер то заслужујес. Воли те мама највише на свету - написала је она, док су се у коментраима низале честитке и поруке љубави за певачицу.

 

Слављеница се још увек није оглашавала поводом њеног рођендана, а последња фотка коју је објавила на друштвеним мрежама била је јуче на којој се види како одмара у природи поред базена.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Андреана је недавно говорила о томе због чега свој љубавни живот крије.

-Одлучила сам да о љубавном животу не говорим много, могу само рећи да сам срећна и испуњена жена. Што значи да има неко, али не планирам да то дајем у јавност и да причам ко је и шта је. Нагађа се нешто, али ја не желим ни да потврдим ни да демантујем, уморила сам се од тога када ти медији шњувају по приватном животу. Мене нису мазили, али не радим ја то да би им се светила, већ да бих што дуже уживала у срећи – рекла је она за Гранд.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".