Дарко Филиповић пре неколико месеци растао се од супруге Јасмине, а недавно је виђен у друштву бивше девојке Тање Савић. Многи су посумњали да су колеге обновиле љубавну везу у којој су били пре двадесет година када су се такмичили у Звездама Гранда.

Дарко је након неколико месеци забављања оставио Тању јер није могао наводно да поднесе њену љубомору, због чега њих двоје више нису били у добрим односима.

Фото: АТА имагес

 

Како тврди извор за Стар, недавно су Тања и Дарко виђени са још неким људима како заједно ручају у једном ресторану због чега су подгрејане сумње да су обновили љубавну везу, с обзиром да су обоје сада слободни.

Фото: Принтскрин Инстаграм/тања_савиц_привате

 

- Дарко и Тања након што су раскинули нису уопште били у добрим односима, пуних двадесет година. Имали су и пре десет година нека медијска препуцавања када је Дарко наводно рекао да има и порнић са њом, што је њу баш разбеснело, али се испоставило да певач никад на то није алудирао. Недавно су виђени како седе у једном ресторану у околини Смедерева, било је још неколико људи са њима, били су насмејани, стално су се смејали и деловали су онако, симпатично. Леп су пар - открио је извор, па затим додао:

- Не могу да тврдим да међу њима има нешто више од пријатељства, али обоје су сада слободни не би било ни лоше да наставе тамо где су стали. Ко зна, можда су договарали дует, углавном, више нису у рату, секире су закопали, а сада им ништа не стоји на путу ни да се друже, ни да буду заједно, како год - каже извор.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".