Жена коју су представили као Кина испричала је како свакодневно једе тоалет папир, те да јој је то омиљени залогај током дана. Конзумира га где год да иде, укључујући посао, аутомобил или салон за нокте.

Рекла је да је у протеклих 20 година на ту прехрамбену навику потрошила више од 16.000 евра, те да једе око четири ролне тоалет папира на дан. Кина сматра како њена омиљена посластица вреди сваког цента.

- Знате онај осећај, као да сте након Дана захвалности појели сву своју омиљену храну и након тога седите на каучу и само се опуштате. Е, па то је оно што ја осећам након што поједем тоалет папир - тврди Кина.

- И погодите! Тоалет папир нема калорија. А од њега нећете имати чак ни мамурлук - набраја она предности.

Тоалет папир једе уназад 20 година и у том периоду је постала врсни познаватељ, те сад може фино да нијансира појединачне врсте.

- Људи обично мисле да је сваки папир исти јер се прави на исти начин. Но то није тачно. Постоји разлика између једнослојног и двослојног папира, а једнослојни је бољи јер не морате да га кидате док га жваћете. То је као да једете сендвич без корице, с маслацем од кикирикија и желеом - објаснила је Кина истичући да ужива у крцкању папира у устима.

Ипак, њену идеју не подржавају њени најближи. У видеу се појављује и мушкарац ког су представили као бившег вереника Ентонија.

- Знате, тоалет папир није намењен за људску исхрану. Не разграђује се у вашем телу. То је одвратно, човече - казао је Ентони.

Кина се није обесхрабрила тим речима показујући да јој не сметају ни необични погледи пролазника док папир конзумира на јавном месту. Са сниматељима је отишла у салон за нокте где пред свима жваће комад тоалет папира.

- Извините, је ли то убрус? - изненађено је запитала власница салона Флора.

- Не, тоалет папир - мирно је рекла Кина и наставила да жваће.

Флора се потом насмејала.

- Зашто она једе тоалет папир? И непрестано га ставља у уста, а да није ни воде попила - зачуђена је Флора.

Кина каже да је приметила како њена прехрамбена навика привлачи пажњу јавности, али то јој не смета.

- Када ме људи виде како једем тоалет папир, чудно ме гледају. Чак сам видела како је неко извадио телефон и покушао да ме сними, али није ме брига, свако има своје чудне ствари које ради, а ово је само моје - закључила је Кина.

БОНУС ВИДЕО:

СВЕТСКА КОНФЕРЕНЦИЈА РОБОТИКЕ: Вртоглави напредак машина

(Курир/24сата.хр)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".