Александра Стојковић Џиџа више не живи у породичној кући на Бежанијској коси, већ је започела самостални живот. Како и сама каже, са мајком је на вези 24 сата, али са Босанцем нема свакодневни контакт јер све што треба да зна, пренесе му супруга.

- Добро, сад живим сама, али мама је та прва особа с којом се чујем ујутру и последња с којом се чујем увече. Некако ми је то битно. Она мене саветује, али и стварно критикује. У последње време само њој пуштам демо снимке и песме које добијам- изјавила је певачица.

Фото: Инстаграм принтскрин/ џиџа_оффициал

 

- Џиџа и Босанац имају исти карактер и зато се често расправљају, међутим, ипак је она његова мезимица и када се одселила уопште му није било лако. Она је са мајком стално у контакту, па Босанац своју супругу стално испитује да ли је звала ћерку, да ли је јела, где је, шта ради, али он је не зове често да не буде како је смара, а уствари стално размишља о њој. Свако има своје обавезе, па немају тај контакт она и Драган као она и мајка, али је упућен у све и Џиџа такође, тако да она често и иде кући и посећује их, али јој самостални живот ипак прија.

Фото: ТВ Прва принтскрин

 

Подсетимо, Александар Стојковић, син познатог композитора Драгана Стојковића Босанца приведен је у мају месецу због наводног насиља у породици, он је малтретирао оца, због чега је одмах завршио у полицији, како је тада пренела Република.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".