Певач Милан Станковић се после дуже паузе од оглашавања прошле ноћи коначно јавио путем друштвених мрежа и у својој објави послао је поруку Јелени Карлеуши.

Наиме, Станковић се због Јелениног новог албума вратио на естраду, али као аутор музике. Он је за њен нови албум "Омега" радио музику за нумеру "Лудило".

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/миланстанковић

 

Милан је сада на свом сторију поделио рилс који је Јелена објавила, а који се тиче песме коју је за њу радио. У опису је ставио емотиконе музичких инструмената, планете и срце.

Станковић је таговао и Карлеушу у својој објави, а многи нису могли да сакрију одушевљење због његовог повратка на сцену, макар на овај начин, па је ова песма затрпана предивним коментарима.

Последња Миланова објава на његовом Инстаграму била је чак 30. новембра 2022. године.

Фото: П. Милошевић/В. Данилов

 

Подсетимо, недавно су испливале нове фотографије Милана Станковића из једног манастира покрај Будве. Певач је светој служби присуствовао обучен у потпуно обичну одећу - доњи део сиве тренерке, црну мајицу и црне патике.

Иако се спекулисало да ће крајем августа, на један велики хришћански празник замонашити, огласили су се из манастира "Подмаине", где је наводно требало да уђе у искушенички живот и нагласили да се то неће догодити.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".