Српска инфлуенсерка Марија Николић, на друштвеним мрежама познатија као она_црвенокоса, поделила је своје негативно искуство у повратку са мора. У неколико објава описала је да се затекла на путу када су јој из другог возила тражили помоћ.

Најпре је, објашњава, поверовала и застала.

- Морам да вам испричам сцену од петка ноћ кад смо се враћале са мора: Негде око 3 ујутру смо прешле границу и ушле у Србију. Негде у Пријепољу нека алфа јагодинских таблица стаје и показује ми руком да станем. 'Ајде, размишљам можда му не ради фар или треба помоћ.

И станем испред њих са стране, осветљено и нека пумпа је ту. Излази момак из кола, гледам ретровизор још један на сувозачу, проверавам јесмо ли закључане и спуштам прозор на пола. "Ћао, ћао", каже, не ради им акумулатор најбоље. Да л' можемо да помогнемо? Реко' ако имаш каблове, може.

 

 

Каже он мени - нема каблове, него да вадимо акумулатор. Мени то стварно звучало сумњиво. Извиним се и кажем да не желим да вадим акумулатор и да му је пумпа ту, па нек' пита неког и наставимо нас три даље и видим у ретровизору да возе иза нас - наводи делове приче пре него што је још наслутила инцидент.

У наставку описује како ју је ситуација ипак затекла неспремну.

- Приспавало ми се, али све чекам неку пумпу, нешто да не стајем по мраку нигде. Међутим, створила се и колона, а ми доста оптерећене, плус мали ауто, реко' ајд да станем на проширење да прођу сви, да се заменимо другарица и ја и идемо даље. Налазим проширење, дајем мигавац и искључујем се и случајно у ретровизору спазим да и Јагодинци нагло скрећу за нама, гасе ауто и видим да излазе из кола. Људи, ја никад јачи гас нисам дала и побегла одатле, у секунди сам се разбудила, наставила да возим до следеће пумпе и тамо смо изашле из кола да дођемо себи.

Причам тати малопре, он љут што га нисам звала (све се то дешава између 3 и 4 ујутру, али ОК, тата) и буквално не знам шта да кажем. Надам се да се нисам огрешила, Бог нек ми опрости и да су момци стигли кући безбедно, али мајку му **бем не пресрећите девојке ноћу тако - довршила је описујући нелагоду.

БОНУС ВИДЕО:

ИВАНА ВУЛЕТА НАКОН СВЕТСКОГ ЗЛАТА: Толико дуго машташ и сањаш, али увек недостаје нешто

(Б92)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".