Међутим, Барби је у једној емисији отркила да јој је песму поклонио један дечко, а да је пре тога желео да поклони Ани, којој се према њеним речима није свидела.

- Јаој, то стварно не бих да помињем. Мислим ја сам причала са тим дечком који је мени поклонио песму. Он је хтео да поклони тој девојци, али њој се песма није свидела и он је поклонио мени. И онда када је видела да се мени свидела, она је кренула да се буни. Тако да ја ту стварно немам шта да причам - рекла је Барби Африка.

На то се осврнула и сама Ана Недељковић на друштвеној мрежи.

- Дакле, ако сам добро разумела. Он је мени хтео да поклони песму коју сам ја смислила и онда се мени није свидела њена песма. Што би ми се свидела? Али се теби онда свидела и ти је узела. Сад све има смисла. Што не кажеш, човече? - рекла је она.

- Буквално мој бивши фан. Годинама ме је девојка уходила, пратила, коментарисала и одговарала на сваки стори. Но комент. И онда сада неће ни да помене моје име. "Знате, та девојка." Извини, бриши, сад сам ја позната тиктокерка. Кринџ, значи молим те, не бламирај се. Моја је песма, знаш да си украла моју песму, причале смо о томе на WхатсАпп-у. То што ти имаш не знам који проблем и не знаш да разговараш лепо него хистеришеш и још шта причаш по овим интервјуима, бламираш се, крај приче. Украла си песму, ћути и не срамоти се даље - закључила је Енн Ла Русх.

Након Аниног тиктока многи су реаговали на њене тврдње о песми и Барби Африци и писали како очекују велику драму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".