Тада је због стреса смршала чак 16 килограма, а сада је објавила своје фотографије и због премршавог изгледа се нашла на мети критика.

Симова је позирала у црном бикинију и изазвала ја лавину коментара на мрежама.

"Кост и кожа, каква црна бомба", "Боже сачувај, шта је ово жено, никад се више немој скидати, ово је престрашно", "Жена је као реклама за анорексију", су само неки од коментара које је и сама Тара Симов објавила на Инста сторију.


- Тара иако не жели да призна и храбро се бори и иде напред, вероватно јој није свеједно због целокупне ситуације која се догодила са Данилом. Смршала је за две недеље чак 16 килограма, све због стреса. У понедељак иде код доктора да уради гастроскопију, јер се плаши да је добила чир на желуцу од толике бриге и стреса. И она је желела да изграде заједно породицу, међутим све је некако прерано кренуло низбрдо - испричао је недавно за Блиц извор близак Тари Симов која се у међувремену помирила са оцем свог детета.

Тара је иначе, окачила на свој профил лоше коментаре и слике људи који их јој пишу с намером да скрене пажњу да није у реду коментарисати друге на основу физичког изгледа. 

Њој су пре свега засметале старије жене, за које каже да су нечије баке и да није лепо да пишу увреде некоме ко може да им буде унука.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".