Далили је некада уметничко име било Далила Морено, а публика ју је боље упознала пре неколико година у ријалитију "Малдиви", а потом "Парови", где је такође привлачила велику пажњу и била позната по многобројним и турбулентним везама, све док се није скрасила поред Дејана.

Фото: Јутјуб принтскрин/ХYПЕ ТВ

 

Далила је кроз године доживела и велику трансформацију, међутим она је некада, још пре појављивања у ријалити програмима изгледала потпуно другачије од оне какву је данас познајемо и какву смо је познавали.

Сада је испливала једна слика из прошлости са Далилине матурске вечери која заправо доказује због чега је саму себе својевремено звала "Босанска Парис Хилтон", вероватно сматрајући да изгледом подсећа на светски познату богаташицу.

 

 

Она је тада имала изблајхану плаву косу, и потенцирала је веома провокативан стајлинг - црна чипкаста провидна хаљина, која, као што се може приметити покрива само груди и интимну регију.

- Сећам се тога дана као да је јуче било. Паркирамо се са аутом, ја излазим а сви без текста у фазону "ко је ова"? А у мени онај најљепши женски осећај, онај осећај када си сама себи лепа и најлепша. У себи понављам "Боже само да се не оклизнем, да не паднем пред душманима, само да уђемо у салу што пре" Прилазе професори с питањем "Далила где си ти таква кренула" а дечаци ме бране "Професоре па зар немамо најлепшу вршњакињу"...имате рече професор, али да дође у оваквој хаљини па и није баш добро за срце нас старијих који требамо још генерација да испратимо - стајало је у Далилиној објави.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".