Некадашња задругарка и водитељка Јелена Пешић и ријалити играч Младен Вулетић изговорили су судбоносно "да" у априлу 2022 године.

Наиме, они су направили гала весеље, а на своје венчање позвали су велики број бивших ријалити учесника са којима су остали у добрим односима.

Међутим, Јелена је из непознатих разлога одлучила да своју тадашњу колегиницу Ану Радуловић са којом је почела каријеру водитељке и за коју се мислило да су у одличним и пријатељским односима, не позове на свадбу.

Фото: АТА имагес

 

- Не знам зашто нисам позвана, нисам добила позивницу. Многи су ме питали због чега, али како ја да знам? Мислим, то није питање за мене, није моја свадба, то је питање за њу - рекла је Ана.

С друге стране међу гостима су били виђени бивши ријалити учесници: Ивана Шопић, Весна Ривас, Сашка Каран, Бора Сантана и други, а многи су се питали због чега се Пешићева одлучила на овај потез и није позвала колегиницу на свадбу.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Јелена и Младен уживају у браку у којем су добили две ћерке, а она је једном приликом у емисији "Магазин ИН" открила како су се њих двоје упознали.

- Ја сам још мало па удата. Сви знају да сам у вези са Младеном који је из другог ријалитија, спојили смо се ја не знам како. Подржавао ме док је била "Задруга 3, давао интервјуе да сам ја њему најлепша, да би ме женио, то је тако прошло. Он се мени није јавио после ријалитија, ја сам га поздравила након што је гостовао у једној емисији и тако је кренула преписка. Често се шалимо да се ја удајем за свог фана - рекла је Јелена, па у шаљивом тону наставила.

- Никад се не зна. Када сам отишла код матичарке, ја сам јој рекла: 'Да ли си свесна кога ћеш да венчаш?' Два учесника два различита ријалитија - испричала је Пешићева.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".