У медијима је као бомба одјекнула вест о забрани градоначелника Бања Луке Драшка Станивуковића да репери Десингерица и Пљугица одрже концерт у том граду, а у јавном обраћању поткачио је и остале познате музичаре и трепере које слушају млађе генерације, међу којима и Анђелу Игњатовић познатију као Бресквицу што је изреволтирало Ђорђа Давида.

ФОТО: АТА/ Илустрација

 

Уважени члан жирија „Звезда Града“, није могао да прећути и јавно је стао у одбрану Бресквице за коју сматра да је изутеан вокал, због чега је Станивуковићу упутио јавну поруку коју преносимо у целости.

Фото: АТА имагес

 

– Желим да се обратим градоначелнику Бања Луке, Драшку Станивуковићу. Не познајете материју, а критикујете, мислим да би морали да се извините извођачу иза псеудонима Бресквица зато што Вам поуздано тврдим да је у питању девојчица која фантастично пева као неко ко је 46 година у овој професији и апсолутно стојим иза тога. Она никако не може да се стави у кош са оним што сте ви критиковали одговорно Вам тврдим. Наравно, није проблем када човек погреши, али је проблем када човек не познаје материју, а ви не познајете јер нисте били ни на једном њеном наступу. Као џентлмен, а сви кажу да сте џентлмен мислим да треба да се извините девојчици – истакао је Давид.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм

 

Подсетимо, Станивуковић на свим својим профилима на друштвеним мрежама издао је обавештење да ниједан певач који се бави треп музиком, и који певају о наркотицима, парама, лаким женама, неће више наступати у Бања Луци.

– Пљугице, Десингерице, Воћкице и Бресквице и како већ себе називају ови „уметници“, више неће моћи да наступају у нашој Бања Луци. Мора да сачувамо систем вредности и поруке које се шаљу, кроз сваки вид јавног догађаја. Сигуран сам да смо донели праву одлуку, али бих волео да сви млади људи, који ово гледају одлуче се да не иду на такве догађаје и пре било каквих забрана. У башти ће да никне оно што посадите у главама младих људи, управо ће да буду оне мисли које им шаљете овако јавно, кроз догађаје, концерте, представе и све видове јавних манифестација. Зато ће сви извођачи на територији Бања Луке морати да испуне све услове. Ово је наша одлука, и молио бих да је следе сви градови и општине – изјавио је Драшко у видеу који је објавио на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".