Као да два супермесеца у августу нису била довољно напорна, припремите се да наредне три недеље проведете бавећи се проблемима на путовањима,технолошким потешкоћама и неуспешном комуникацијом.

Можете да очекујете да ће ретроградни Меркур да изазова разне проблеме у периоду између 23. августа и 14. септембра.

Фото: Профимедиа

 

 

На неке знакове ретроградност ће посебно утицати, док ће други изаћи релативно неоштећени, пише Цонсциоусреминдер. Ако се надате паузи овог месеца, надамо се да сте један од знакова који су најмање погођени ретроградним Меркуром у августу 2023. године.

У наставку вам представљамо три хороскопска знака на које ће овај космички догађај најмање утицати. Иако ће ретроградни Меркур бити тежак за све, ова три хороскопска знака могу да буду сигурни да ће успети на овај или онај начин.

Бик

Земљани знакови су стручњаци у томе да остану приземни, тако да није изненађење да је Бик на врху ове листе. Ваша практичност и приземне вибрације делују као космички штит против хаоса.

Док други губе смиреност, ви пијуцкате чај, радите ствари полако и осигуравате да су ваши планови чврсти као и ваша чврста одлучност. Никакви неспоразуми или технолошки сломови не могу уздрмати ваше стање налик зену.

Јарац

Јарац, још један земљани знак, може дубоко да удахне, јер миран, хладан и сабран знак нема о чему да брине са овом ретроградношћу. Ваша практичност и природа оријентисана ка циљу омогуц́авају вам да се крећете космичким лавиринтом као професионалац.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Док сви остали кукају због поремећених планова и неуспеха у комуникацији, ви зацртавате нове путеве, прилагођавате се променама и у суштини показујете универзуму ко је газда.

Рибе

Иако Рибе нец́е бити имуне на гнев ретроградног Меркура, овај водени знак ц́е моћи најбоље да се извуче из ситуације. 

Помахнитала енергија ретроградности може помоц́и Рибама да пожеле добродошлицу другима у своје замршене умове и натерају људе да разумеју њихову страну света, веровали или не. 

БОНУС ВИДЕО: