Милутин Мима Караџић, како преносе медији, већ годину дана ужива у новој љубавној вези са 35 година млађом колегиницом.

Мимина наводна нова изабраница се зове Наташа Станишић и он је за сада свима представља као своју пријатељицу.

Фото: АТА имагес

 

 

Млада Наташа глумила је у серији "Закопане тајне", а са Мимом се упознала на снимању. Мада јавно нису говорили о природи свог односа, наводи се да је пар у вези већ годину дана.

Заједно су дошли на Филмски фестивал у Сарајеву, а испливале су и њихове заједничке фотографије. Наташа је блистала у плавом оделу крај Миме, а обоје су пленили елеганцијом.

Њих двоје заједно су прославили Мимин рођендан, а заједно су се појавили и на премијери представе "Лаж", док су се половином марта појавили заједно на снимању емисије "Никад није касно".

- Мима је одушевљен Наташом. Њему уопште не смета разлика у годинама, иако је баш очигледна. Али, сви су навикли од Миме да има млађе и атрактивне девојке, тако да ово никоме није чудно. Иако је свима јасно да су у љубавној вези, он то не признаје, па је свима представља као колегиницу и пријатељицу - рекао је извор за "Курир" и додао:

- Прво је с њом дошао заједно на снимање емисије "Никад није касно", која ће тек бити емитована. Ту ју је упознао са Цецом, Жиком Јакшићем, Маретом, Драганом Катић. Она је све време била у бекстејџу емисије док су они неколико сати снимали. Често излазе заједно и у град, шетају се, уживају у ручковима. Да не желе да се скривају од камера, видело се и на премијери представе у БДП. Чим су дошли, Мима је сам накратко застао, док га је она сачекала, а затим су одмах отишли у салу. Након што се представа завршила, они су, да би избегли новинарска питања, одмах отишли из позоришта. Мима је знао да би га сигурно сви питали ко му је нова изабраница, али он о томе још не жели да говори.

БОНУС ВИДЕО: