Milutin Mima Karadžić, kako prenose mediji, već godinu dana uživa u novoj ljubavnoj vezi sa 35 godina mlađom koleginicom.

Mimina navodna nova izabranica se zove Nataša Stanišić i on je za sada svima predstavlja kao svoju prijateljicu.

Foto: ATA images

 

 

Mlada Nataša glumila je u seriji "Zakopane tajne", a sa Mimom se upoznala na snimanju. Mada javno nisu govorili o prirodi svog odnosa, navodi se da je par u vezi već godinu dana.

Zajedno su došli na Filmski festival u Sarajevu, a isplivale su i njihove zajedničke fotografije. Nataša je blistala u plavom odelu kraj Mime, a oboje su plenili elegancijom.

NJih dvoje zajedno su proslavili Mimin rođendan, a zajedno su se pojavili i na premijeri predstave "Laž", dok su se polovinom marta pojavili zajedno na snimanju emisije "Nikad nije kasno".

- Mima je oduševljen Natašom. NJemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali, svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu - rekao je izvor za "Kurir" i dodao:

- Prvo je s njom došao zajedno na snimanje emisije "Nikad nije kasno", koja će tek biti emitovana. Tu ju je upoznao sa Cecom, Žikom Jakšićem, Maretom, Draganom Katić. Ona je sve vreme bila u bekstejdžu emisije dok su oni nekoliko sati snimali. Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, videlo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori.

BONUS VIDEO: