Низама Хећимовић брутално је претучена па убијена од стране невенчаног супруга Нермина Сулејмановића у Градачцу и то пред очима њихове кћерке од девет месеци. Њено убиство је преносио уживо на Инстаграму, пише "Аваз".

Низама се у данима пре трагедије крила код тетке Зијаде. Убица ју је, нажалост, пронашао и пресудио јој, али и ранио Зијадиног сина који је покуша да јој помогне. Према речима Низаминог тече Самира Памуковића њена беба је добро, али, одраслима је траума остала за читав живот.

- Беба је добро, машала. Још се сређује та папирологија. Тешко је све ово. Враћа се филм на онај тешки дан који се никада неће заборавити. Није лако - каже Памуковић за "Аваз".

Рекао је и да му се син Недим опоравља и да је изашао из болнице.

Све гледали

- Што се тиче ране још је мало... Све је то још свеже. Недим је изашао из болнице, али још је све свеже. Остале су трауме. То се не може заборавити никад. Она је све то гледала као и моја супруга Зијада. Само да Зијада остане психички здраво. Тешко ово све подноси - казао је Памуковић.

Такође је потврдио и да радник са бензинске пумпе, на коју је Нермин дошао и тражио му да наточи гориво, од страха још није проговорио.

- Нећу никог да оптужујем. Нека суд и полиција одлуче ко је крив за смрт наше Низаме - казао је Памуковић.

Није јој могла помоћи

О крвавом дану када је убица дошао на врата, Зијада је за "Аваз" недавно рекла да је Нермин узео бебу и однео је до аутомобила. Вратио се у кућу по Низаму.

- Ту је била вриска, драма, тукао ју је... Шакама је ударао, ја сам плакала и дозивала помоћ. Када су изашли из куће, он је Низаму вукао за косу, е, то никада нећу заборавити. Она је стала насред пута и плакала је, погледала је у мене и рекла ми: "Помози ми, тетка." Ја јој нисам могла помоћи. Звала је, молила за помоћ - рекла је Низамина тетка и бризнула у плач.

(Дневни Аваз)

БОНУС ВИДЕО: