Судија Општинског суда у Градачцу Лејла Н. је послала решење о одбијању мера забране чак и помахниталом убици Нермину Сулејмановићу (35).

Она то по закону није била обавезна, јер није изрекла мере забране.

Према информацијама "Аваза" помахнитали убица Нермин Сулејмановић је ово решење преузео у пошти кобног јутра и након тога је кренуо у крвави поход у Градачцу.

Он је усмртио своју невенчану супругу Низаму Хећимовић, која је раније тражила мере забране против монструма јер је претукао због неукусне хране. Након тога је наставио с крвавим пиром у којем је убио и Дениса и Ђенгиза Ондера те ранио три особе. На крају је окружен полицијом извршио самоубиство.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Подсећамо, Уред дисциплинског тужиоца ВСТВ-а је формирао предмет против ње.

Из Суда су тврдили да им полиција није доставила доказе на основу којих би судија могла да изрекне мере забране, док из МУП-а тврде да су их на основу изјаве изрицали у другим случајевима.

Иначе, телефон убице из Градачца могао би да донесе одговор на питање ко му је помагао да пронађе и убије супругу Низаму Хећимовић и још двоје, као и какви су били његови контакти с људима из полиције, правосуђа, али и с криминалним групама.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Мобилни телефон биће послат на вештачење како би се утврдило с ким је био у контакту, као и какав је био његов однос са суспендованом полицајком.

Вештачење телефона могло би да покаже и да ли је и с којим судијама и полицајцима разговарао, ко му је била љубавница, али најважније за истрагу јесте да ли му је и ко помагао и открио тајну локацију на којој се супруга скривала с дететом од њега.

(Аваз.ба)

БОНУС ВИДЕО: