Новак и Јелена Ђоковић већ годинама уживају у складној љубави која траје још од средњошколских дана. њихов однос је из године у годину јачи а круна њихове љубави је рођење двоје деце, Стефана и Таре.

Фото: НДФ

 

 

- Јелена је за мене нешто посебно, она је моја сродна душа. Хвала јој што је део мог живота јер уз њу и њену љубав успевам да будем свеснији онога за шта је вредно борити се. Захвалан сам јој што је посвећена мајка, велика подршка и ослонац свима који смо у њеној близини. Волим је из свег срца - рекао је једном приликомн за Блиц Новак

Њихова љубав почела је још у средњој школи - Спортској гимназији, где су се и упознали. Јелена је гајила љубав према атлетици, а интересантно је да је од Новака старија 11 месеци.

 

 

 

Њихова прича почела је након што су се нашли у истом друштву, а управо су захваљујући спорту започели разговор, схвативши да имају пуно заједничких тема. Људи који су присуствовали њиховом упознавању, окарактерисирали су га као љубав на први поглед.

Пар је упловио у везу, а ускоро је почео да ређа и успех за успехом због чега је постао веома интересантан српској, али и светској јавности, а очекивано, људи су се интересовали и за све што ради његова девојка.

 

 

Ових дана мрежама кружи једна стара фотографија насловнице новина баш из тог периода која показује како је Јелена изгледала када је упловила у везу са тениским асом. Приметно је и да је била другачије него данас, а поред тамније косе и другачијих обрва, и њен стил се разликовао, пише Хелло.

Временом је Јелена мењала свој изглед, а многи сматрају да је најлепше изгледала када је била плава и имала неколико килограма више него данас, а укусима људи разних жуди је немогуће удовољити.

БОНУС ВИДЕО: