Ужарени београдски асфалт Александра Васковић заменила је знатно бољим окружењем. Супруга Бојана Васковића, певача "Лексингтон бенда“, са породицом летује у Бристу, малом месту на самом југу Макарског приморја.

 

 

- Покушај реализовања породичне разгледнице са летовања је протекао у виду мањег нервног слома, али бар је имамо какву такву. Извињавам се свима које смо ометали у мирном фотографисању заласка сунца, а драгим пријатељима се захваљујемо на покушају да нас убаце у кадар - нашалила се Александра на Инстаграму.

 

 

 

- Слика и прилика како ја замишљам да ћу изгледати на летовању и у складу с тим маштањем се и даље пакујем (читај: није се десило!). Да ли неке ствари никад нећу научити из искуства или се потајно надам да ћу клиснути у неки беацх бар остаје на универзуму да процени, у сваком случају лепо је било глумити у том филму. А ви како сте? - додала је у духовитом тону.

 

 

Са пратиоцима на Инстаграму Александра је поделила и фотографије у купаћем костиму, а убрзо су почели да пристижу позитивни коментари на рачун њеног потпуно природног изгледа.

"Овако жена и треба да изгледа! А не као ове аветиње данас”, “Браво, свака част! Коначно да се види права жена са лепом фигуром и правом женском енергијом. Браво још једном”, “Ова жена нема мана, дивна мајка, препаметна, без комплекса и зависти живи свој живот и ужива”...

БОНУС ВИДЕО: