Певачица Стоја једва је дочекала лето како би се опустила на некој од оближњих морских обала, и уживала у свим чарима најлепшег годишњег доба.

Иако је имала заказане наступе током целе сезоне, певачица је пре неколико дана објавила како је на одмору, а сада је зачепила уста свим хејтерима који је критикују за физички изглед.

Она је објавила селфи у жутом купаћем са цветићима на коме је истакла своје груди и раван стомак док је опуштено лежала и сунчала се на једној плажи.

 

 

„Инситуцијо“, „Лавице“, „Свака част“, само су неки од коментара испод ове фотке.

Подсећамо, певачица се у последње време нашла на мети критика на друштвеним мрежама због килаже и естетских операција које је до сада радила. Она пред нашим камерама искрено признаје шта је радила на себи, али и открива како реагује када прочита неки негативан коментар о себи.

-Ја не могу да изгледам као пре двадесет година, и десет, пет, три. Сви некако старимо и мењамо се и наше фаце и тела, чак се и харизма мења. Не могу да изгледам исто као да сада имам двадесет година. Не такмичим се са девојчицама које сада имају 25-30 година, оне су у најбољем периоду и најбоље изгледају сада. Није само естрада ту, једноставно климакс, не знам шта се дешава, маторе жене хоће да буду девојке – каже она и признаје шта је све до сада оперисала.

-Пре годину дана сам ишла на пластичну хирургију да смршам, имала сам проблем са леђима, волим да једем и гојим се, пустите ме људи на миру. Онда сам ишла на липосукцију, сви су помислили да се враћа она стара Стоја, не жемим да имам 45 килограма, као што сам некада имала – закључила је певачица за Гранд.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".