Катарина је плесала на бини, али када је потрчала није видела рупу и пропала је кроз њу. Видео пада је постао виралан на интернету, али не колико због пада колико због њеног провокативног стајлинга због кога су је многи осудили. 

Богићевићева је постала позната захваљујући улогом у серији "Фолк", али и на музичком шоу такмичењу "Твоје лице звучи познато". 

Испод видео снимка на ком је пала, а после тога завршила и у болницу, низали су се само негативни коментари због одеће без речи подршке и жеља за опоравак. То је Катарину много разочарало: 

- Веома сам се разочарала у људе након мог пада у Руми и након што је тај снимак постао виралан на интернету. Другарица ме је позвала и рекла да нема ниједног позитивног коменатара испод снимка. Нико није питао да ли си добро, да ли си се ударила. Ја сам ударила главу ту ноћ. Имала сам два хематома на нози. Завршила сам у болници. Нико у тим коментарима није питао како сам. Сви су били у фазону шта је ово обукла, а то је био костим. Одмах да разрешим, ја сам уметник, одлучила сам да се бавим овим, а сцена мени дозвољава да ја, ако хоћу да изађем гола, могу да изађем гола. Понављам, то је сцена, а не ја приватно. То је мој алтер его. Људи треба то да разумеју. Реално, разочарала сам се јер нико није питао како сам. Живимо на просторима где се налазе многобројни табуи и ненормалних схватања. Временом, како сам старија, више се не обазирем на лоше коментаре - започиње Кејт.

Када су у питању негативни коментари, Кејт је рекла да временом престаје да се обазире на њих и дала је савет младим уметницима: 

- Мислим да се огугла временом на зле коментаре. Како сам рекла на једном интервју никада не читам коментаре. То је мој савет младим уметницима, немојте да се обазирете на ружне коментаре. Увек ће бити злих и безобразних људи. Али онда ви можете да упознате неког од њих и онда упозна и он вас. Он може да промени мишљење због вас. Тако се мења стварност. Не могу да се промене сви одједном, него тако један по један - изјавила је певачица за Србија Данас.

БОНУС ВИДЕО: