Асим Бајрић је доживео срчани удар, а од својих пратиоца је испод фотографије коју је објавио из болнице, добио је низ жеља за брз опоравак. 

Босански медији су покушали да контактирају певача, али он се није јавио, већ се само огласио путем Фејсбук профила следећим речима: 

- Драги моји, због здравственог стања нисам у могућности да одржим предстојеће наступе. Молим вас за разумевање. Воли вас ваш Асим - написао је испод фотографије из болнице.

Више информација о здравственом стању Асима медијима је изнео његов менаџер Хилма Пељту.

- Асим се тренутно налази у болници у Тузли, због срчаног удара који је добио. Наиме, ноћ пре трнула му је десна рука, али није се много бринуо, мислио је проћи ће и да је то највјероватније због умора, сталних путовања, неспавања. Али, у једном моменту постало му је јако лоше и одмах је отишао у тузланску болницу. На сву срећу дежурни лекар је био његов дугогодишњи познаник, који је одмах урадио све анализе. Констатован је срчани удар, а који је могао имати страховите последице да се није на време реаговало. Наиме, била му је зачепљена главна крвна аорта, а како су касније утврдили због превелике масноће у крви. Одмах му је уграђен стент, па је драгом Богу хвала сада све добро - рекао је Хилма за Еxпресс.

Асим је познат у Србији по песмама "Добро јутро моја вољена" и "Башка она башка ја".

БОНУС ВИДЕО: