Далила Драгојевић дала је отказ на месту водитељке, али након тога одмах су крнеула нагађања шта је разлог што је прекинула сарадњу са телевизијом на којој је радила.

Фото: АТА имагес

 

 

Они су донели одлуку да њихови запослени неће моћи више да зарађују од Тиктока, што Далили очигледно није одговарало, иако тврди да то није главни разлог. Сада су се огласили са телевизије где је Далила имала емисију, и том приликом изнели тврдње да је узела 14 плата унапред.

Како су навели, она је замолила да јој се исплате хонорари за наредних 14 месеци, како би купила аутомобил марке "Мерцедес".

Фото: Јутјуб принтскрин/HYPE TV

 

 

Такође, са телевизије су истакли да Далила још није поднела захтев за споразумни раскид уговора, као ни за једнострани раскид истог уговора или извршила повраћај новца који је добила унапред.

Они даље тврде да је дозволу за боравак на територији Републике Србије добила је на захтев њихове телевизије. Оно што је исто био један од разлога да прекине сарадњу био је долазак Анђеле Ђуричић, коју Далила очигледно није желела да прихвати ако колегиницу. Како су изјавили након њеног одласка, Драгојевићка је, по њиховим речима почела да глуми "звезду" и да се понаша непрофесионално.

БОНУС ВИДЕО: