Пре три године Акин је имао проблеме са дугогодишњом изабраницом Сандром због гледања фотографија са једном од најфаталнијих Српкиња. Једном приликом у налету беса, Сандра му је поручила да не жели да га види. 

- Акин и Сандра требало је да се венчају, али изгледа да неће бити ништа од тога - рекао је извор близак пару својевремено и додао:

- Ма, он се не "скида" с Јелениног Инстаграма.

Глумац је и даље у складној вези са својом лепшом половином, али и даље лајкује нашој диви фотографије. 

Акин Акинозу је рођен 23. септембра 1990. године у Анкари у Турској и једино је дете глумице Озлем Акинозу и власника ресторана Тамера Акинозуа. Његов деда по мајци, Суреиа Арин, био је један од првих ТВ водитеља на ТРТ-у (Турска радио и телевизија). Његов пра-ујак Суха Арин познат је као „отац турских документарних филмова“. Како вуче корене из једне веома успешне и уметнички орјентисане породица, не изненађује чињеница што је упловио у глумачке воде, иако је математичар по струци.

Акин је похађао средњу школу ТЕД у Анкари, а затим је студирао математику на Универзитету Калифорније, Беркли, где је живео око 6 година пре него што је одлучио да постане глумац и освоји срца бројних дама широм света.

У приватном животу важи за великог заводника и миљеника жена, а у своју изабраницу Сандру Пестемалцијање је више него заљубљен и обожава је. Нема навику да прича о себи и мисли да то није потребно да би постигао успех. Труди се да свој приватни живот сачува далеко од очију јавности.

- За мене је проучавање математике као проучавање универзалног језика. За факултет сам изабрао 'Беркли', врло брзо се снашао и схватио да ми то иде од руке. Након студија сам изабрао глумачку професију, јер ме занимају међуљудски односи, емоције које управљају људима, али и проблеми међу њима - изјавио је једном приликом Акин.

Фото: АТА имагес

 

Врло мало се зна о Сандри која је јерменског порекла, али је у једном разговору истакао да је она та животна сапутница: 

-Сви тражимо одговор на то питање. Тако нешто сам осетио са мојом садашњом партнерком. Сваки дан јој показујем да је она та, некад осмехом, некад речима, некад погледом - закључио је.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: