После 11 година Јелена је објавила албум на ком има 10 песама од којих је једна дуетска. Дуетску песму је наметила својој блиској пријатељици Милици Павловић. 

Песму је за два дана послушало милион и триста хиљада Јутјуб корисника. Милица је сада открила како је изгледала сарадња са Јеленом и  признала да је било тешко сакрити од публике да припремају нешто ново. 

- Падало је људима то на памет до пре једно месец дана, људи су прижељкивали да се то деси. Зато што смо мудро одиграле и Јелена и ја, јако смо добро сакриле, ћутале смо. Невероватно је то како смо успеле да снимимо ту песму поред много активности које имамо и она и ја. Она што на припремама албума, што на концерту. А ја сам, такође припремала албум, тада се сећам је био и Чаир када смо већ причале и све остало - открила је Милица.

Захваљујући добром тиму људи, ову посластицу од песме су успели да сакрију од публике: 

- У нашем послу је наоричито јако тешко сакрити нешто, али очигледно имамо јако добар тим сарадника који зна када се спрема нешто добро колико је битно да људи стварно уживају у том првом ефекту када нешто чују и виде. Нисмо желеле да промовишемо то неколико месеци унапред, па да људе већ навикнемо и дамо им нека очекивања - него изволите и гледајте. Оно што ме посебно радује је то што се људима стварно јако допала песма - каже Павловићева.

Милица је презадовољна што је публика прихватила њихову песму: 

- Како нисам задовољна, свега неколико стотина хиљада дели нашу дуетску песму од оно, водеће и оног фамозног филмског спота за песму "Карлyб*тцх". Пре свега драго ми је након 35 година Јеленине каријере ово је њен први женски дует, исто тако и у мојој једанаестогодишњој каријери први женски дует. Опет кажем прижељкиван од стране моје и њене поготову публике. Сада ће ми многи замерити, али два лава кад се удруже - тако је, како је. Не знам, баш сам срећна због ове сарадње.

- Не могу да кажем да је баш било лако, али јако имамо те конструктивне сугестије, конструктивне критике. Нема ни грама сујете, ни зле намере. Знамо када се каже нешто то је за добробит песме, јер ми се не би нашле у том студију да прво нас не веже и пријатељство и љубав и жеља да то буде лепо. Баш смо желеле да извучемо максимум из те песме, покушавала на више начина да је отпевамо, са више примеса различитих украса и тирлера. На крају да кажем да је Зоран Бирташевић све аминовао и да је песма пун погодак - закључила је Милица.

Фото. Принтскрин/Инстаграм/senoritamilica

 

(Србија данас)

БОНУС ВИДЕО: