Српски тенисер Новак Ђоковић сазнао је коначно када ће изаћи на терен и играти друго коло мушког сингла на мастерсу у Синсинатију. Након што је прескочио прво коло, Новака Ђоковића у другом чека врло незгодан изазов у виду шпанског играча Алехандра Давидович Фокине, а организатори су одлучили да овај меч буде у "прајму" за гледаоце у Сједињеним Државама, што није нарочито добра вест за навијаче у Србији.

Према проценама, Новак Ђоковић и Алехандро Давидович Фокина ће на терен изаћи у ноћи између среде и четвртка не пре 1 час ујутру, што ће рећи да неће моћи баш цела Србија да га гледа, пошто је у питању врло касни термин и то током радног дана, када ће ипак већина желети да се наспава.

Они који буду будни, сигурно ће моћи да виде и велику подршку за Новака Ђоковића са трибина, пошто је од доласка у САД, први пут после две године, велики број навијача уз њега на сваком кораку. Нажалост, то није помогло Ђоковићу и Ћаћићу у дублу, с тим да треба рећи да се најбољи српски тенисер одлучио да се пријави за парове само зато што му је био потребан меч пре старта турнира, али и зато што следе мечеви у Дејвис купу.

Што се тиче сингла, ово ће бити први меч за Новака Ђоковића после месец дана и пораза од Карлоса Алкараза у финалу Вимблдона. Одмах га чека баш тежак изазов, пошто не само да је Фокина 23. на свету, него је играо одлично у Торонту и заустављен је тек у полуфиналу против Де Минора. Ђоковић против њега има скор 3:1.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".