Аваз наводи да је у питању високопозиционирани инспектор из полицијске станице Градачац за кога истражитељу сумњају да је дуже време био у контакту са Сулејмановићем. Инспектор и Сулејмановић су наводно заједно тренирали у теретани, а монструм му је неко време био и лични тренер.

Ћерка осумњиченог инспектора, како наводе локални медији, такође је била пријатељица са Сулејмановићем, али је након монструозног злочина избрисала све фотографије са друштвених мрежа.

Редакција портала Црна-Хроника незванично сазнаје да се ћерка "самосталног инспектора и командира полиције" хвалила на друштвеним мрежама како пије кафу са Сулејмановићем.

Уред главног тужиоца и Управа полиције МУП-а ТК, подсетимо, одржали су у понедељак хитан састанак на коме је било говора о поступању институција у вези с пријављеним кривичним делом насиље у породици поводом случаја Низаме Хећимовић коју је Сулејмановић убио у преносу уживо на Инстаграму.

Фото: Друштвене мреже

 

Покренута је опсежна истрага како би се утврдило да ли је неко из врха полиције сарађивао са Сулејмановићем, који је одавно познат као особа из криминогене средине, а камоли да ли је помогао везано за случај Низаме Хећимовић.

МУП ТК због истраге не жели откривати детаље.

За Аваз је незванично потврђено да је троструки убица био у љубавној вези с полицајком Џенаном С. (22) за коју се сумња да му је одавала информације из истраге и наводно јавила локацију где се крије Низама с ћеркицом.

Фото: Друштвене мреже

 

Породица убијене жене одмах након убиства јавно је објавила фотографију Џенане С. коју је оптужила да је јавила Сулејмановићу да се Низама са дететом крије код тетке.

Фото: Друштвене мреже

 

Нермин Сулејмановић, подсетимо, убио је супругу Низаму Хећимовић у петак у преносу уживо на друштвеним мрежама, а потом је отишао до града и усмртио оца и сина Ђенгиза и Дениса Ондера које је познавао од раније и са којима је био у судском спору.

Низама Хећимовић (38), жртва помахниталог невенчаног супруга Нермина Сулејмановића, сахрањена је у понедељак на гробљу поред џамије у Мионици код Градачца.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Ђенгиза и Дениса испратило је на вечни починак више стотине грађана Градачца у уторак.

Фото: Друштвене мреже

 

(Аваз/Црна-хроника.инфо)

БОНУС ВИДЕО:

КРВАВА ТУЧА У РОЖАЈАМА: Ножем повређене три, ухапшене две особе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".