- Мајка му је умрла пре неколико година, живела је са њим. МУП га је набоље познавао, само да су га на време затворили, да су Низаму склонили, да су нешто урадили у том случају... али видели сте да се нико није бавио тиме, па смо дочекали да он експлодира и да направи то што је направио - говори Нерминов отац Фикрет.

Несрећни човек каже да је упознао снајку Низаму Хећимовић, којој је његов син убио у петак, и њихову осмомесечну бебу и да се тада понадао да се Нермин скрасио.

- Решио сам једног дана да их видим, па сам погнуо главу и отишао код њих. Видео сам Низаму и бебицу на пет минута. Био сам срећан. Добио је дете, мислио сам да ће бити боље, да се поправио, да ће бити све бољи и бољи због бебице. Међутим, остао је исти. Ко се не би надао за своје дете да ће бити боље, па, ко не би - пита се утучени отац.

Он каже да од муке не сме ни да помишља на масакр.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

- Ја само пијем таблете и гледам у плафон, и замишљам да ништа не знам. Волео бих све да преспавам, једно месец дана, и да се пробудим. Толико ми није добро, не знам више шта говорим - рекао је неутешни Фикрет.

Подсећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Фото: Друштвене мреже

 

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Након што је претукао и убио своју невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Џенгиз Дениса. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази у животној опасности на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВ СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ - Камере забележиле тренутак када је Јоровић убијен у Алтини

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".