Да је Жељко Васић срећно ожењен одувек се знало. Али ко је супруга Жељка Васића велика је мистерија за многе. 

Ивана је Жељку родила двоје деце, сина Андрију и ћерку Ленку, а њихов однос је складан као првог дана. Жељко је своју вољену Ивану упознао још пре него што је био пунолетан, а њихова романтична прича почела је ни мање ни више него у аутобусу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Са непуних 18 година сам пронашао жену свог живота... Упознали смо се у аутобусу за Београд, она је ишла на факултет, а ја у средњу школу.

Прочитајте Певач Жељко Васић открио последице борбе с немилосрдним вирусом. Она је исто из Зајечара, али нисмо се познавали. У аутобусу је седела преко пута мене и заједно са нама је путовала екипа из Зајечара која студира, а некако смо обоје припадали тој екипи.

На паузи сам је питао да ли хоће да попијемо кафу и она се насмејала и изашла из аутобуса и није ми одговорила - прича Васић и открива да је као младић био веома повучен.

Фото: АТА имагес

 

 

- Потом смо се нашли за истим столом и тада јој нисам узео број телефона, па сам имао срећу да је видим још једном исто у аутобусу.

Ни тада јој нисам узео број телефона, него тек трећи пут кад сам је видео испред факултета. Био сам збуњен и стидљив дечко - испричао је Васић у емсији "Из профила”.

- Моја Ивана шеф је у кући у сваком смислу. То ми много значи, јер ми посао, студио и концерти одузимају много времена.

Не бежим од кућних послова, али поштеђен сам свега. Имам веома вредну жену - рекао је за Сторy својевремено Жељко о својој супрузи. Супруга Жељка Васића је иначе директор једне издавачке куће и врло је успешна у свом послу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Теже је њој него мени. Бави се одвожењем и довожењем деце из школе, кућом, папирологијом око фирме, финансијама...

Моја супруга права је Спартанка иако делује крхко и нежно - додао је Жељко у интервјуу за Сторy. Иако је некада била атрактивна плавуша, са годинама Ивана је драстично променила свој имиџ. 

БОНУС ВИДЕО: