Da je Željko Vasić srećno oženjen oduvek se znalo. Ali ko je supruga Željka Vasića velika je misterija za mnoge. 

Ivana je Željku rodila dvoje dece, sina Andriju i ćerku Lenku, a njihov odnos je skladan kao prvog dana. Željko je svoju voljenu Ivanu upoznao još pre nego što je bio punoletan, a njihova romantična priča počela je ni manje ni više nego u autobusu.

Foto: ATA images

 

 

- Sa nepunih 18 godina sam pronašao ženu svog života... Upoznali smo se u autobusu za Beograd, ona je išla na fakultet, a ja u srednju školu.

Pročitajte Pevač Željko Vasić otkrio posledice borbe s nemilosrdnim virusom. Ona je isto iz Zaječara, ali nismo se poznavali. U autobusu je sedela preko puta mene i zajedno sa nama je putovala ekipa iz Zaječara koja studira, a nekako smo oboje pripadali toj ekipi.

Na pauzi sam je pitao da li hoće da popijemo kafu i ona se nasmejala i izašla iz autobusa i nije mi odgovorila - priča Vasić i otkriva da je kao mladić bio veoma povučen.

Foto: ATA images

 

 

- Potom smo se našli za istim stolom i tada joj nisam uzeo broj telefona, pa sam imao sreću da je vidim još jednom isto u autobusu.

Ni tada joj nisam uzeo broj telefona, nego tek treći put kad sam je video ispred fakulteta. Bio sam zbunjen i stidljiv dečko - ispričao je Vasić u emsiji "Iz profila”.

- Moja Ivana šef je u kući u svakom smislu. To mi mnogo znači, jer mi posao, studio i koncerti oduzimaju mnogo vremena.

Ne bežim od kućnih poslova, ali pošteđen sam svega. Imam veoma vrednu ženu - rekao je za Story svojevremeno Željko o svojoj supruzi. Supruga Željka Vasića je inače direktor jedne izdavačke kuće i vrlo je uspešna u svom poslu.

Foto: ATA images

 

 

- Teže je njoj nego meni. Bavi se odvoženjem i dovoženjem dece iz škole, kućom, papirologijom oko firme, finansijama...

Moja supruga prava je Spartanka iako deluje krhko i nežno - dodao je Željko u intervjuu za Story. Iako je nekada bila atraktivna plavuša, sa godinama Ivana je drastično promenila svoj imidž. 

BONUS VIDEO: