Наиме, Андреја је у свет моделинга ушла са само 16 година, а пажњу свих привукла је најпре као андрогини модел, носећи и мушке и женске комаде.

У последње време ретко се појављује у јавности, те су се многи питали шта се са њом дешава, а како се чини по њеном Инстаграму где је прилично активна, ужива у животу пуним плућима.

Андреја изгледа и нешто другачије него у време највеће славе, те је приметно да се мало и угојила, али свеједно зрачи нестварном лепотом.

Она је одлучила и да промени професију, те осим моделинга сада се бави и глумом. У свом првенцу "Далиланд" играла је љубимицу Салвадора Далија Аманду Лир, а многи су сагласни да бољу глумицу за овај филм нису могли да изаберу.


Иначе, занимљиво је да се на промоцији овог филма Андреја појавила у опанцима и заносој дугој хаљини са широким рукавима, а њено издање одушевило је модне критичаре.

Пејић ће ускоро прославити и 32. рођендан, а за све ове године постигла је много тога. Рођена је 28. августа 1991. године у Тузли као Андреј Пејић, а она је по мајци Јадранки Српкиња, док је по оцу Влади Пејићу Хрватица. Њени родитељи развели су се када је она имала пет година. Одрасла је уз старијег брата Игора.

Током рата у Босни Андреја је са братом, мајком и баком Даницом побегла у избеглички камп близу Београда. А затим су се преселили у село Војска поред Свилајнца. Упркос тешком детињсту, Андреја је више пута истицала да је била срећно дете, али и да се углавном дружила са девојчицама.

А онда је уследило и НАТО бомбардовање Југославије, након чега је са породицом отишла у Мелбурн, а потом се и окушала у манекенским водама.
2014. године променила је пол, а гостујући у једној емисији славна манекенка отворено је проговорила о проблемима са којима се суочавала, а потом и открила који је био њен највећи страх након што се одлучила на овај корак.

"Највише сам се плашила како ће људи гледати на то. Често се то посматра на тривијалан начин, као да сам то урадила због каријере", рекла је она својевремено.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".