Маринковић је наводно посетио адвоката и консултовао се са њим око преузимања потпуног старатељства над сином Жељком.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/миљана_кулиц_оффициал

 

Бивши задругар Иван Маринковић, откако је напустио имање у Шимановцима и освојио висок пласман и имао запажено учешће у шестој сезони ријалити формата "Задруга", не престаје да бива актуелно име у домаћим медијима. У прилог томе иду и његов интересантан бивши, али и садашњи љубавни живот, а о односу са породицом Кулић и поновним зближавањем са сином Жељком Кулићем, не треба ни говорити.

Но, у медијима се појавила информација како је Иван незадовољан третманом који његов син има у Нишу, те намерава да поднесе тужбу против породице Кулић у намери да се њима (прецизније Марији) одузме старатељство над дететом и исто додели њему. Након поменутих навода, сада се огласио и сам Маринковић како би истакао своје намере и планове.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/миљанакулић

 

Маринковић је наводно посетио адвоката и консултовао се са њим око преузимања потпуног старатељства над сином Жељком. Даље пореноси како Иван има намеру да Центру за социјални рад и суду поднесе тужбу против Миљане како би над сином Жељком успео да добије старатељство. Такође, Иван је недавно гостовао у емисији "Народ пита" и тада изнео како је Миљана тукла малог Жељка, али и да конзумира алкохол и опијате.

- Мој син је долазио код мене и причао како га Миљана бије, а и ја сам то видео. Осим тога је пијаница, а и сама је признала да се дрогирала. А када мајци одузимају дете? Када је наркоман, ку**а или када га малтретира. Њена мајка такође пије. То је нешто преко чега нећу да пређем - рекао је Иван у поменутој емисији.

- То није истина - поручио је Маринковић и тиме ставио тачку на нагађања и спекулације које се тичу ове теме.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".