После Милета Китића и Радиша Трајковић Ђани се нашао на црној листи певачице Сандре Африке. Међутим, док Китић већ дуже времена не контактира са певачицом и њеним менаџерком Микишом, Ђани се башкари на њеној јахти.

Фото: АТА имагес

 

Због тога је Сандра Африка одговорила на питање да ли има црну листу забрањених певача који не могу на њену јахту укључујући и Ђанија:

- Немам листу забрањених. На моју јахту је свако добродошао. Ето, чак и Ђани и он долази и не смета ми. Он се дружи са мојим менаџером и када ја радим он проводи време тамо - говори Сандра.

Фото: Н. Скендерија

 

Истина је да се њих двоје након свађе нису срели. Ђани је покушао да завара трагове и да за медије објасни како је са Африком све у реду, међутим, певачица је јавно демантовала све то и рекла да односи и те како нису у реду. Међутим, није искључено да ће се овог лета срести на њеној јахти, пошто је Ђани почео да ради после боравка у болници, а и Сандра уме да заборави када је неко повреди.

Свађа се десила, оног тренутка када је Африка у медијима октирла да Ђани није испао коректан према њој на америчкој турнеји. Од тада је прошло доста времена и ништа се није променило. Сад, ако се буде срела са Ђанијем, до краја лета, видећемо да ли ће њих двоје заједно остати на јахти или ће неко од њих двоје завршити у мору.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".