Када није код родитеља у свом родном месту где обаљва све сеоске послове, радо ужива у лову и риболову.

Певач који је недавно постао деда, када је његова ћерка Хелена донела на свет ћерку, летње дане користи како би сваки слободан тренутак провео у својој оази мира на луксузном броду који поседује.

Овај брод носи назив "Хелена" по његовој јединици који је уредио по свом укусу и потребама, а сада је показао како изгледа унутрашњост пловила.

Фото: Инстаграм принтксрин/topalko.top

 

Са задње стране налази сто и клупе на отвореном одакле се улази у потпуно опремљени део у коме се Топалко потрудио да ништа не фали.

У кабини брода се налази кухиња, купатило затим два кревета за одмор, и један велики брачни кревет за спавање као и сто за ручавање који је израђен од најфинијег дрвета, а како је истакао продаје га за 100.000 евра.

Фото: Инстаграм принтксрин/topalko.top

 

- Човекове потребе за живот су вода, ваздух, нешто да поједе, нешто да обуче и негде да преспава. Све остало су жеље… Али жеље се извор патње, што више желите, више патите - истакао је својевремено Топалко који је свој живот променио преко ноћи.

Фото: Инстаграм принтксрин/topalko.top

 

- Цео живот прође само у трчању, муци и проблемима. Дајте, људи да мало уживамо! Цео живот сам био по ПС-у, немој ово, треба тако, треба овако, иди тамо… А ја, ваљда треба и ја да уживам. Сад ћу само да уживам, снимам лепе песме, пецам - донео је одлуку и живот наставио на реци, а своју нову плутајућу кућу средио је до перфекције.

БОНУС ВИДЕО: