– Певали смо једну ромску гламурозну свадбу и дивни момци весели један је кренуо Мину да загрли, она каже: “ Стоп, не може да ме грли нико“, мала жена, али велики темперамент – присетио се певач, а она се надовезала и Мина која је истакла да има јасан став када су приласци у питању.

Фото: АТА имагес

 

– Од самог почетка када сам певала нико није смео да ми приђе и гурне новац. Ја нисам анимир дама, људи ја певам, нико те не тера да ми даш новац, али буди пристојан. Свој посао јако волим и радим поштено. Пре сам се нервирала, али доста сам радила на томе када сам заволела себе и духовно се обогатила то је осетно. Не очекујем ништа ни од кога– објаснила је Мина.

Мина иначе тренутно ужива у љубави са 15 година млађим дечком Николом.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам дигла руке од љубави, била сам јако разочарана. Сви нешто лажу, сви нешто... И онда се он појавио са куцом у шуми, кренули смо у причу, мало смо прошетали, попричали. Он ми је послао поруку на Инстаграму. ја нисам тада била активна и одговорила сам после неког времена. Рекла сам у које доба ја излазим, чули смо се, дала сам му број телефона, почели да шетамо, било је јако пријатно. Имали смо пуно заједничких тема и дан данас је тако. Некад се и споречкамо, то је нормално - каже Мина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".