Будућа такмичарка "Задруге 7 - Елита" Милена Качавенда, јуче је изазвала бум у јавности кад је навела да се у граду случајно срела са бившом другарицом Аном Ћурчић, која је почела да јој добацује.

- Среле смо се релативно скоро испред Радничког, она је ишла у фудбалски клуб, ја сам излазила из ресторана. Добацила ми је са 15 метара растојања: "Еј, Качавенда". Ја сам јој рекла откад сам ја за тебе Качавенда, ти си за мене Ана, а не Ћурчић - започела је Милена.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

- Вратила се, пришла ми, неку смо проговориле, њено прво питање је било: "Како те није срамота да ме погледаш у очи?" Ја сам се насмејала, хтела сам да јој кажем: "Није хигијенски да ми узимаш питање из уста". Она је држала грчевито таблет у којем све пише. Ако буде улазила, мораће да научи све из тог таблета напамет, ако уђе у „Задругу". Ја јој шаљем поруку да се добро наоружа и да научи све то из таблета напамет (ако хоће да крене на мене) - рекла је Качавенда за медије.

Након ових речи, у емисију "Народ пита" укључила се Ана као би демантовала ове тврдње.

Foto:Printskrin/Instagram/ana_curcic_official

 

- Морам да демантујем и да нисам срела Милену данас, јер је дала један интервју, у ком је то рекла. Казала је да сам махала таблетом, претила и остало. Деманти за све то - поручила је Ана у емисији.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".