Како је рекао, нико од водитеља и тв лица ове телевизије више неће смети да користи профил на ТикТоку и путем лајв мечева "проси" новац, будући да такав начин зарађивања није у складу са политиком његове фирме, у којој како наглашава, сви запослени добро зарађују.

Одмах након Мирковићеве објаве огласила се Далила Драгојевић која управо на овај начин на недељном нивоу наводно узима и до 15 хиљада евра. Далила је саопштила да је дала отказ на овој телевизији, али да њена одлука нема везе са одлуком власника и ТикТоком.

Фото: Принтскрин Инстаграм/далила_драгојевиц_оффициал'с профиле пицтуре далила_драгојевиц_оффициал

 

- Добро сам, тренутно сам на плажи. Не могу сада да разговарам о томе, али одлуку нисам донела због ТикТока. Сарадњу сам завршила у пријатељским односима... Што се мојих даљих планова тиче, то се никад не зна. Никад не планирам ствари унапред, тако да видећемо, углавном још дуго ћемо се гледати - рекла је Далила.

С друге стране, фанови бивших задругара који су се опробали као водитељи на телевизији "Хајп", одмах су се запитали шта ће бити са Анђелом Ђуричић, будући да и она редовно снима за ТикТок.

 

 

Ђуричићева је поручила да ће испоштовати захтев свог послодавца, те је истакла да је обрисала налог на овој мрежи, иако како каже, правило важи од 1. септембра. Оно што је посебно запарало уши онима који су слушали Анђелино обраћање јесте моменат када је рекла да је Далила добила отказ, иако Драгојевићева тврди да га је сама дала и да је то била њена одлука која нема везе са правилом за ТикТок.

- Све што ја знам јесте да је Далила добила отказ, знате да је данас наш директор објавио везано за ТикТок, да људи који "гифтују" и који раде те мечеве неће моћи од 1. септембра више да се баве тиме јер није у складу са фирмом. Тако да то је то, она је после тога добила отказ, очигледно је изабрала ТикТок а не свој посао и океј, ја немам ништа са тим и мене то не занима. То је све што знам и не бих више причала на ту тему, не бих да се мешам у њихове радне односе, то није моја ствар - поручила је Анђела, иако је заправо рекла баш све.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".