- Снимам неке песме, радим има, имам неке тезгице. У "Задругу" нећу улазити, осећам се као исцеђен лимун, једва сам дошла себи, физички њекако, а психички јако тешко - започиње причу Зорица.

- Настављам даље свој живот. Осуђују ме, пљују, криве, прете, не знам шта је са мозговима људи и учесника, урнишу ме. Раде то због Аце и Ане, али ја имам право да се дружим са ким хоћу, па и они се друже са ким желе, ко им брани. Шта ће Ана да ради у свом животу мене не занима, ја се не мешам у те ствари, никад ме није увредила, ми смо добре. Ја сам из емисије сазнала да је са Ацом у вези, а мене осуђују због тога - додаје певачица.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Па ме осуђују како сам хвалила Ацину бишву, а ја особу нисам видела у животу, само сам поновила оно што сам чула да је Аца причао, а и Ана. Ја сам им крива што су Аца и она заједно, за све криве и пљују мене!? Када сам била у "Народ пита", кренули са позивима, па с*ру и п*шају по мени, а ја сам крв проп*шала да бих дошла до овога што јесам. Не могу ником да забраним да ме критикују, али баш су мизерни и ударају ниско. Све то иде од бивших ријалити учесника - истиче Зорица.

- Ацу знам дуги низ година, познавала сам и његовог оца. Ја се тим људима дивим и захвална сам што за све време нашег познанства су фер и коректни, поштовање је обострано. Ако би ме Аца позвао, ја бих размислила, јер вероватно они имају неке стара кумства. Ана такође, јер ја тој њиховој вези ништа нисам допринела - закључује популарна фолкерка.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".